Food processing industry quality system guidelines
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: | American Society for Quality Food, Drug, and Cosmetic Division |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English |
Έκδοση: |
ASQC Quality Press
|
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Food science
ανά: Potter Norman N., κ.ά.
Έκδοση: (1998) -
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων
ανά: Τζιά Κωνσταντίνα, κ.ά.
Έκδοση: (1996) -
Food hygiene, microbiology, and HACCP
ανά: Forsythe S. J., κ.ά.
Έκδοση: (1998) -
Quality management systems for the food industry A guide to ISO 9001/2
ανά: Bolton Andrew
Έκδοση: (1997) -
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων
ανά: Γεωργάκης Σπ. Α.
Έκδοση: (1986)