Highly recommended english for the hotel and catering industry

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Stott Trish (Συγγραφέας)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: Oxford University Press

MARC

LEADER 00000cam a22000001 4500
001 1/8597
010 |a 0 19 457465 2 
035 |l 10013305 
100 |a 20080207d2004 y0grey010503 ba 
101 0 |a eng 
200 1 |a Highly recommended  |e english for the hotel and catering industry  |e workbook  |f Trish Stott  
210 |a Oxford  |c Oxford University Press  |d 2004 
215 |a 64 p.  |c fig., tabl.  |d 28 cm. 
606 0 |a Αγγλική γλώσσα  |x Συζήτηση και συλλογή φράσεων (για προσωπικό εστιατορίου και ξενοδοχείου) 
606 0 |a Ξενοδοχειακή διοίκηση  |x Ορολογία 
606 0 |a Αγγλική γλώσσα  |x Αναγνωστικά  |x Τουρισμός 
606 0 |a Αγγλική γλώσσα  |x Μελέτη και διδασκαλία  |x Προβλήματα, ασκήσεις κλπ. 
615 |a ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ 
676 |a 428.340 246 47 
700 1 |a Stott  |b Trish  |4 070 
709 |a Oxford University Press 
801 0 |a GR  |b ΠΑ.Δ.Α. - Βιβλιοθήκη Πανεπιστημιούπολης 2  |g AACR2 
852 |a INST  |b LIBRARY  |e 20080207  |h 428.340 246 47 STO  |p 000032206  |q 000032206  |t BK  |y 0  |z 2 
852 |a INST  |b LIBRARY  |e 20080207  |h 428.340 246 47 STO  |p 000032209  |q 000032209  |t BK  |y 23  |z 1 
852 |a INST  |b LIBRARY  |e 20080207  |h 428.340 246 47 STO  |p 000032223  |q 000032223  |t BK  |y 0  |z 3 
909 |b 028232 
909 |b 028233 (c.2) 
909 |b 032645 (c.3) 
960 |a ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2008 

Εγγραφή στο Ευρετήριο Αναζήτησης

_version_ 1780545245289644034
author Stott Trish
author_facet Stott Trish
author_role 070
author_sort Stott Trish
author_variant s t st
building Campus Library II
collection LIB2 Catalog
dewey-full 428.34024647
dewey-hundreds 400
dewey-ones 428
dewey-raw 428.340 246 47
dewey-search 428.340 246 47
dewey-sort 3428.340 3246 247
dewey-tens 420
format Book
fullrecord {"leader":"01504cam a22003131 4500","fields":[{"001":"1/8597"},{"010":{"subfields":[{"a":"0 19 457465 2"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"035":{"subfields":[{"l":"10013305"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"100":{"subfields":[{"a":"20080207d2004 y0grey010503 ba"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"101":{"subfields":[{"a":"eng"}],"ind1":"0","ind2":" "}},{"200":{"subfields":[{"a":"Highly recommended"},{"e":"english for the hotel and catering industry"},{"e":"workbook"},{"f":"Trish Stott "}],"ind1":"1","ind2":" "}},{"210":{"subfields":[{"a":"Oxford"},{"c":"Oxford University Press"},{"d":"2004"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"215":{"subfields":[{"a":"64 p."},{"c":"fig., tabl."},{"d":"28 cm."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"606":{"subfields":[{"a":"\u0391\u03b3\u03b3\u03bb\u03b9\u03ba\u03ae \u03b3\u03bb\u03ce\u03c3\u03c3\u03b1"},{"x":"\u03a3\u03c5\u03b6\u03ae\u03c4\u03b7\u03c3\u03b7 \u03ba\u03b1\u03b9 \u03c3\u03c5\u03bb\u03bb\u03bf\u03b3\u03ae \u03c6\u03c1\u03ac\u03c3\u03b5\u03c9\u03bd (\u03b3\u03b9\u03b1 \u03c0\u03c1\u03bf\u03c3\u03c9\u03c0\u03b9\u03ba\u03cc \u03b5\u03c3\u03c4\u03b9\u03b1\u03c4\u03bf\u03c1\u03af\u03bf\u03c5 \u03ba\u03b1\u03b9 \u03be\u03b5\u03bd\u03bf\u03b4\u03bf\u03c7\u03b5\u03af\u03bf\u03c5)"}],"ind1":"0","ind2":" "}},{"606":{"subfields":[{"a":"\u039e\u03b5\u03bd\u03bf\u03b4\u03bf\u03c7\u03b5\u03b9\u03b1\u03ba\u03ae \u03b4\u03b9\u03bf\u03af\u03ba\u03b7\u03c3\u03b7"},{"x":"\u039f\u03c1\u03bf\u03bb\u03bf\u03b3\u03af\u03b1"}],"ind1":"0","ind2":" "}},{"606":{"subfields":[{"a":"\u0391\u03b3\u03b3\u03bb\u03b9\u03ba\u03ae \u03b3\u03bb\u03ce\u03c3\u03c3\u03b1"},{"x":"\u0391\u03bd\u03b1\u03b3\u03bd\u03c9\u03c3\u03c4\u03b9\u03ba\u03ac"},{"x":"\u03a4\u03bf\u03c5\u03c1\u03b9\u03c3\u03bc\u03cc\u03c2"}],"ind1":"0","ind2":" "}},{"606":{"subfields":[{"a":"\u0391\u03b3\u03b3\u03bb\u03b9\u03ba\u03ae \u03b3\u03bb\u03ce\u03c3\u03c3\u03b1"},{"x":"\u039c\u03b5\u03bb\u03ad\u03c4\u03b7 \u03ba\u03b1\u03b9 \u03b4\u03b9\u03b4\u03b1\u03c3\u03ba\u03b1\u03bb\u03af\u03b1"},{"x":"\u03a0\u03c1\u03bf\u03b2\u03bb\u03ae\u03bc\u03b1\u03c4\u03b1, \u03b1\u03c3\u03ba\u03ae\u03c3\u03b5\u03b9\u03c2 \u03ba\u03bb\u03c0."}],"ind1":"0","ind2":" "}},{"615":{"subfields":[{"a":"\u0391\u0393\u0393\u039b\u0399\u039a\u0397 \u0393\u039b\u03a9\u03a3\u03a3\u0391"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"676":{"subfields":[{"a":"428.340 246 47"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"700":{"subfields":[{"a":"Stott"},{"b":"Trish"},{"4":"070"}],"ind1":" ","ind2":"1"}},{"709":{"subfields":[{"a":"Oxford University Press"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"801":{"subfields":[{"a":"GR"},{"b":"\u03a0\u0391.\u0394.\u0391. - \u0392\u03b9\u03b2\u03bb\u03b9\u03bf\u03b8\u03ae\u03ba\u03b7 \u03a0\u03b1\u03bd\u03b5\u03c0\u03b9\u03c3\u03c4\u03b7\u03bc\u03b9\u03bf\u03cd\u03c0\u03bf\u03bb\u03b7\u03c2 2"},{"g":"AACR2"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"852":{"subfields":[{"a":"INST"},{"b":"LIBRARY"},{"e":"20080207"},{"h":"428.340 246 47 STO"},{"p":"000032206"},{"q":"000032206"},{"t":"BK"},{"y":"0"},{"z":"2"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"852":{"subfields":[{"a":"INST"},{"b":"LIBRARY"},{"e":"20080207"},{"h":"428.340 246 47 STO"},{"p":"000032209"},{"q":"000032209"},{"t":"BK"},{"y":"23"},{"z":"1"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"852":{"subfields":[{"a":"INST"},{"b":"LIBRARY"},{"e":"20080207"},{"h":"428.340 246 47 STO"},{"p":"000032223"},{"q":"000032223"},{"t":"BK"},{"y":"0"},{"z":"3"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"909":{"subfields":[{"b":"028232"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"909":{"subfields":[{"b":"028233 (c.2)"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"909":{"subfields":[{"b":"032645 (c.3)"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"960":{"subfields":[{"a":"\u03a6\u0395\u0392\u03a1\u039f\u03a5\u0391\u03a1\u0399\u039f\u03a3 2008"}],"ind1":" ","ind2":" "}}]}
id lib2_1/8597
illustrated Illustrated
institution University of West Attica
isbn 0 19 457465 2
language English
physical 64 p. fig., tabl. 28 cm.
publishDate 2004
publisher Oxford University Press
record_format marc
spelling 20080207d2004 y0grey010503 ba
eng
Highly recommended english for the hotel and catering industry workbook Trish Stott
Oxford Oxford University Press 2004
64 p. fig., tabl. 28 cm.
Αγγλική γλώσσα Συζήτηση και συλλογή φράσεων (για προσωπικό εστιατορίου και ξενοδοχείου)
Ξενοδοχειακή διοίκηση Ορολογία
Αγγλική γλώσσα Αναγνωστικά Τουρισμός
Αγγλική γλώσσα Μελέτη και διδασκαλία Προβλήματα, ασκήσεις κλπ.
ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
428.340 246 47
Stott Trish 070
Oxford University Press
GR ΠΑ.Δ.Α. - Βιβλιοθήκη Πανεπιστημιούπολης 2 AACR2
INST LIBRARY 20080207 428.340 246 47 STO 000032206 000032206 BK 0 2
INST LIBRARY 20080207 428.340 246 47 STO 000032209 000032209 BK 23 1
INST LIBRARY 20080207 428.340 246 47 STO 000032223 000032223 BK 0 3
spellingShingle Stott Trish
Highly recommended english for the hotel and catering industry workbook
Αγγλική γλώσσα Συζήτηση και συλλογή φράσεων (για προσωπικό εστιατορίου και ξενοδοχείου)
Ξενοδοχειακή διοίκηση Ορολογία
Αγγλική γλώσσα Αναγνωστικά Τουρισμός
Αγγλική γλώσσα Μελέτη και διδασκαλία Προβλήματα, ασκήσεις κλπ.
ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
title Highly recommended english for the hotel and catering industry workbook
title_auth Highly recommended english for the hotel and catering industry workbook
title_full Highly recommended english for the hotel and catering industry workbook Trish Stott
title_fullStr Highly recommended english for the hotel and catering industry workbook Trish Stott
title_full_unstemmed Highly recommended english for the hotel and catering industry workbook Trish Stott
title_short Highly recommended
title_sub english for the hotel and catering industry
topic Αγγλική γλώσσα Συζήτηση και συλλογή φράσεων (για προσωπικό εστιατορίου και ξενοδοχείου)
Ξενοδοχειακή διοίκηση Ορολογία
Αγγλική γλώσσα Αναγνωστικά Τουρισμός
Αγγλική γλώσσα Μελέτη και διδασκαλία Προβλήματα, ασκήσεις κλπ.
ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
topic_facet Αγγλική γλώσσα Συζήτηση και συλλογή φράσεων (για προσωπικό εστιατορίου και ξενοδοχείου)
Ξενοδοχειακή διοίκηση Ορολογία
Αγγλική γλώσσα Αναγνωστικά Τουρισμός
Αγγλική γλώσσα Μελέτη και διδασκαλία Προβλήματα, ασκήσεις κλπ.