Skip to content
VuFind
English
Ελληνικά
Language
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Εστιατορική τεχνική και διοίκη...
Cite this
Email this
Print
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Permanent link
Εστιατορική τεχνική και διοίκηση
Bibliographic Details
Main Author:
Σκουμιός Νικόλαος Κ.
(Author)
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Interbooks
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Similar Items
Εστιατόριο οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας
by: Αρβανίτης Κώστας
Published: (2006)
Οδηγός γαστρονομκής τέχνης
by: Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος Θ., et al.
Published: (1999)
Εισαγωγή στην επαγγελματική μαγειρική
by: Ράπτης Νίκος Δ.
Published: (1997)
Σύνθεση εδεσματολογίου με στοιχεία διατητικής
by: Σαλεσιώτης Μιχάλης Π.
Published: (2000)
Στοιχεία διαιτητικής & σύνθεση εδεσματολογιών (menu) στις επισιτιστικές μονάδες
by: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Published: (2006)