Εστιατόριο οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας
Main Author: | Αρβανίτης Κώστας (Author) |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Προπομπός
|
Edition: | 4η έκδ. |
Series: | Προπομπός |
Similar Items
-
Εστιατορική τεχνική και διοίκηση
by: Σκουμιός Νικόλαος Κ.
Published: (2004) -
Οδηγός γαστρονομκής τέχνης
by: Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος Θ., et al.
Published: (1999) -
Στοιχεία διαιτητικής & σύνθεση εδεσματολογιών (menu) στις επισιτιστικές μονάδες
by: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Published: (2006) -
Εισαγωγή στην επαγγελματική μαγειρική
by: Ράπτης Νίκος Δ.
Published: (1997) -
Σύνθεση εδεσματολογίου με στοιχεία διατητικής
by: Σαλεσιώτης Μιχάλης Π.
Published: (2000)