Εστιατόριο οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας
Κύριος συγγραφέας: | Αρβανίτης Κώστας (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Προπομπός
|
Έκδοση: | 4η έκδ. |
Σειρά: | Προπομπός |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Εστιατορική τεχνική και διοίκηση
ανά: Σκουμιός Νικόλαος Κ.
Έκδοση: (2004) -
Οδηγός γαστρονομκής τέχνης
ανά: Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος Θ., κ.ά.
Έκδοση: (1999) -
Στοιχεία διαιτητικής & σύνθεση εδεσματολογιών (menu) στις επισιτιστικές μονάδες
ανά: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Έκδοση: (2006) -
Εισαγωγή στην επαγγελματική μαγειρική
ανά: Ράπτης Νίκος Δ.
Έκδοση: (1997) -
Σύνθεση εδεσματολογίου με στοιχεία διατητικής
ανά: Σαλεσιώτης Μιχάλης Π.
Έκδοση: (2000)