Skip to content
VuFind
English
Ελληνικά
Language
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Εστιατόριο
Cite this
Email this
Print
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Permanent link
Εστιατόριο οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας
Bibliographic Details
Main Author:
Αρβανίτης Κώστας
(Author)
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Προπομπός
Edition:
4η έκδ.
Series:
Προπομπός
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Similar Items
Εστιατορική τεχνική και διοίκηση
by: Σκουμιός Νικόλαος Κ.
Published: (2004)
Οδηγός γαστρονομκής τέχνης
by: Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος Θ., et al.
Published: (1999)
Στοιχεία διαιτητικής & σύνθεση εδεσματολογιών (menu) στις επισιτιστικές μονάδες
by: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Published: (2006)
Εισαγωγή στην επαγγελματική μαγειρική
by: Ράπτης Νίκος Δ.
Published: (1997)
Σύνθεση εδεσματολογίου με στοιχεία διατητικής
by: Σαλεσιώτης Μιχάλης Π.
Published: (2000)