APA (7th ed.) Citation

Αρβανίτης Κώστας. (2006). Εστιατόριο: οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας (4η έκδ.). Προπομπός.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Αρβανίτης Κώστας. Εστιατόριο: οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας. 4η έκδ. Προπομπός, 2006.

MLA (8th ed.) Citation

Αρβανίτης Κώστας. Εστιατόριο: οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας. 4η έκδ. Προπομπός, 2006.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.