Αρβανίτης Κώστας. (2006). Εστιατόριο: οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας (4η έκδ.). Προπομπός.
Chicago Style (17th ed.) CitationΑρβανίτης Κώστας. Εστιατόριο: οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας. 4η έκδ. Προπομπός, 2006.
MLA (8th ed.) CitationΑρβανίτης Κώστας. Εστιατόριο: οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας. 4η έκδ. Προπομπός, 2006.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.