Αρβανίτης Κώστας. (2006). Εστιατόριο: οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας (4η έκδ.). Προπομπός.
Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)Αρβανίτης Κώστας. Εστιατόριο: οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας. 4η έκδ. Προπομπός, 2006.
Παραπομπή σε μορφή MLA (8th εκδ.)Αρβανίτης Κώστας. Εστιατόριο: οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας. 4η έκδ. Προπομπός, 2006.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.