Σύνθεση εδεσματολογίου με στοιχεία διατητικής
Main Author: | Σαλεσιώτης Μιχάλης Π. (Author) |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Interbooks
|
Similar Items
-
Στοιχεία διαιτητικής & σύνθεση εδεσματολογιών (menu) στις επισιτιστικές μονάδες
by: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Published: (2006) -
Εισαγωγή στην επαγγελματική μαγειρική
by: Ράπτης Νίκος Δ.
Published: (1997) -
Οδηγός γαστρονομκής τέχνης
by: Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος Θ., et al.
Published: (1999) -
European gastronomy into the 21st century
by: Gillespie Cailein
Published: (2001) -
Εστιατόριο οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας
by: Αρβανίτης Κώστας
Published: (2006)