MARC
LEADER | 00000nam a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 1/6439 | ||
010 | |a 960-286-227-0 | ||
035 | |l 10005823 | ||
100 | |a 19990308d1997 0grey0105 ga | ||
101 | 0 | |a gre | |
200 | 1 | |a Η τέχνη του σερβιρίσματος |f Sondra J. Dahmer, Kurt W. Kahl |g επιμέλεια Αλέξανδρος Παρασκευάς |g μετάφραση Μαρία Ταλαντοπούλου | |
205 | |a 4η έκδ. | ||
210 | |a Αθήνα |c Έλλην |d c.1997 | ||
215 | |a 185 σ. |c εικ. |d 21 εκ. | ||
225 | 2 | |a Βιβλιοθήκη Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επαγγελμάτων | |
410 | 1 | |t Βιβλιοθήκη Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επαγγελμάτων |f Έλλην | |
454 | 1 | |t The walter and waltress training manual | |
606 | 0 | |a Σερβιτόροι | |
606 | 0 | |a Σερβίρισμα | |
676 | |a 642.6 | ||
700 | 1 | |a Dahmer |b Sondra | |
701 | 1 | |a Kahl |b Kurt W. | |
702 | 1 | |a Παρασκευάς |b Αλέξανδρος | |
702 | 1 | |a Ταλαντοπούλου |b Μαρία | |
709 | |a Έλλην | ||
801 | 0 | |a GR |b ΠΑ.Δ.Α. - Βιβλιοθήκη Πανεπιστημιούπολης 2 |g AAGR2 | |
852 | |a INST |b LIBRARY |e 19990419 |h 642.6 DAH |p 000016327 |q 000016327 |t BK |y 23 |z 1 | ||
852 | |a INST |b LIBRARY |e 19990419 |h 642.6 DAH |p 000016330 |q 000016330 |t BK |y 0 |z 2 | ||
901 | |a PART-V | ||
909 | |b 015045 | ||
909 | |b 015046 (c.2) |
Εγγραφή στο Ευρετήριο Αναζήτησης
_version_ | 1780545243837366273 |
---|---|
author | Dahmer Sondra Kahl Kurt W. |
author2 | Παρασκευάς Αλέξανδρος Ταλαντοπούλου Μαρία |
author2_role | |
author2_variant | π α πα τ μ τμ |
author_facet | Dahmer Sondra Kahl Kurt W. Παρασκευάς Αλέξανδρος Ταλαντοπούλου Μαρία |
author_role | |
author_sort | Dahmer Sondra |
author_variant | d s ds k k w kkw |
building | Campus Library II |
collection | LIB2 Catalog |
dewey-full | 642.6 |
dewey-hundreds | 600 |
dewey-ones | 642 |
dewey-raw | 642.6 |
dewey-search | 642.6 |
dewey-sort | 3642.6 |
dewey-tens | 640 |
edition | 4η έκδ. |
format | Book |
fullrecord | {"leader":"01454nam a2200337 i 4500","fields":[{"001":"1/6439"},{"010":{"subfields":[{"a":"960-286-227-0"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"035":{"subfields":[{"l":"10005823"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"100":{"subfields":[{"a":"19990308d1997 0grey0105 ga"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"101":{"subfields":[{"a":"gre"}],"ind1":"0","ind2":" "}},{"200":{"subfields":[{"a":"\u0397 \u03c4\u03ad\u03c7\u03bd\u03b7 \u03c4\u03bf\u03c5 \u03c3\u03b5\u03c1\u03b2\u03b9\u03c1\u03af\u03c3\u03bc\u03b1\u03c4\u03bf\u03c2"},{"f":"Sondra J. Dahmer, Kurt W. Kahl"},{"g":"\u03b5\u03c0\u03b9\u03bc\u03ad\u03bb\u03b5\u03b9\u03b1 \u0391\u03bb\u03ad\u03be\u03b1\u03bd\u03b4\u03c1\u03bf\u03c2 \u03a0\u03b1\u03c1\u03b1\u03c3\u03ba\u03b5\u03c5\u03ac\u03c2"},{"g":"\u03bc\u03b5\u03c4\u03ac\u03c6\u03c1\u03b1\u03c3\u03b7 \u039c\u03b1\u03c1\u03af\u03b1 \u03a4\u03b1\u03bb\u03b1\u03bd\u03c4\u03bf\u03c0\u03bf\u03cd\u03bb\u03bf\u03c5"}],"ind1":"1","ind2":" "}},{"205":{"subfields":[{"a":"4\u03b7 \u03ad\u03ba\u03b4."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"210":{"subfields":[{"a":"\u0391\u03b8\u03ae\u03bd\u03b1"},{"c":"\u0388\u03bb\u03bb\u03b7\u03bd"},{"d":"c.1997"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"215":{"subfields":[{"a":"185 \u03c3."},{"c":"\u03b5\u03b9\u03ba."},{"d":"21 \u03b5\u03ba."}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"225":{"subfields":[{"a":"\u0392\u03b9\u03b2\u03bb\u03b9\u03bf\u03b8\u03ae\u03ba\u03b7 \u03a4\u03bf\u03c5\u03c1\u03b9\u03c3\u03c4\u03b9\u03ba\u03ce\u03bd \u03ba\u03b1\u03b9 \u039e\u03b5\u03bd\u03bf\u03b4\u03bf\u03c7\u03b5\u03b9\u03b1\u03ba\u03ce\u03bd \u0395\u03c0\u03b1\u03b3\u03b3\u03b5\u03bb\u03bc\u03ac\u03c4\u03c9\u03bd"}],"ind1":"2","ind2":" "}},{"410":{"subfields":[{"t":"\u0392\u03b9\u03b2\u03bb\u03b9\u03bf\u03b8\u03ae\u03ba\u03b7 \u03a4\u03bf\u03c5\u03c1\u03b9\u03c3\u03c4\u03b9\u03ba\u03ce\u03bd \u03ba\u03b1\u03b9 \u039e\u03b5\u03bd\u03bf\u03b4\u03bf\u03c7\u03b5\u03b9\u03b1\u03ba\u03ce\u03bd \u0395\u03c0\u03b1\u03b3\u03b3\u03b5\u03bb\u03bc\u03ac\u03c4\u03c9\u03bd"},{"f":"\u0388\u03bb\u03bb\u03b7\u03bd"}],"ind1":" ","ind2":"1"}},{"454":{"subfields":[{"t":"The walter and waltress training manual"}],"ind1":" ","ind2":"1"}},{"606":{"subfields":[{"a":"\u03a3\u03b5\u03c1\u03b2\u03b9\u03c4\u03cc\u03c1\u03bf\u03b9"}],"ind1":"0","ind2":" "}},{"606":{"subfields":[{"a":"\u03a3\u03b5\u03c1\u03b2\u03af\u03c1\u03b9\u03c3\u03bc\u03b1"}],"ind1":"0","ind2":" "}},{"676":{"subfields":[{"a":"642.6"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"700":{"subfields":[{"a":"Dahmer"},{"b":"Sondra"}],"ind1":" ","ind2":"1"}},{"701":{"subfields":[{"a":"Kahl"},{"b":"Kurt W."}],"ind1":" ","ind2":"1"}},{"702":{"subfields":[{"a":"\u03a0\u03b1\u03c1\u03b1\u03c3\u03ba\u03b5\u03c5\u03ac\u03c2"},{"b":"\u0391\u03bb\u03ad\u03be\u03b1\u03bd\u03b4\u03c1\u03bf\u03c2"}],"ind1":" ","ind2":"1"}},{"702":{"subfields":[{"a":"\u03a4\u03b1\u03bb\u03b1\u03bd\u03c4\u03bf\u03c0\u03bf\u03cd\u03bb\u03bf\u03c5"},{"b":"\u039c\u03b1\u03c1\u03af\u03b1"}],"ind1":" ","ind2":"1"}},{"709":{"subfields":[{"a":"\u0388\u03bb\u03bb\u03b7\u03bd"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"801":{"subfields":[{"a":"GR"},{"b":"\u03a0\u0391.\u0394.\u0391. - \u0392\u03b9\u03b2\u03bb\u03b9\u03bf\u03b8\u03ae\u03ba\u03b7 \u03a0\u03b1\u03bd\u03b5\u03c0\u03b9\u03c3\u03c4\u03b7\u03bc\u03b9\u03bf\u03cd\u03c0\u03bf\u03bb\u03b7\u03c2 2"},{"g":"AAGR2"}],"ind1":" ","ind2":"0"}},{"852":{"subfields":[{"a":"INST"},{"b":"LIBRARY"},{"e":"19990419"},{"h":"642.6 DAH"},{"p":"000016327"},{"q":"000016327"},{"t":"BK"},{"y":"23"},{"z":"1"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"852":{"subfields":[{"a":"INST"},{"b":"LIBRARY"},{"e":"19990419"},{"h":"642.6 DAH"},{"p":"000016330"},{"q":"000016330"},{"t":"BK"},{"y":"0"},{"z":"2"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"901":{"subfields":[{"a":"PART-V"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"909":{"subfields":[{"b":"015045"}],"ind1":" ","ind2":" "}},{"909":{"subfields":[{"b":"015046 (c.2)"}],"ind1":" ","ind2":" "}}]}
|
id | lib2_1/6439 |
illustrated | Illustrated |
institution | University of West Attica |
isbn | 960-286-227-0 |
language | Greek |
physical | 185 σ. εικ. 21 εκ. |
publishDate | 1997 |
publisher | Έλλην |
record_format | marc |
series | Έλλην |
series2 | Βιβλιοθήκη Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επαγγελμάτων |
spelling | 19990308d1997 0grey0105 ga gre Η τέχνη του σερβιρίσματος Sondra J. Dahmer, Kurt W. Kahl επιμέλεια Αλέξανδρος Παρασκευάς μετάφραση Μαρία Ταλαντοπούλου 4η έκδ. Αθήνα Έλλην c.1997 185 σ. εικ. 21 εκ. Βιβλιοθήκη Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επαγγελμάτων Βιβλιοθήκη Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επαγγελμάτων Έλλην The walter and waltress training manual Σερβιτόροι Σερβίρισμα 642.6 Dahmer Sondra Kahl Kurt W. Παρασκευάς Αλέξανδρος Ταλαντοπούλου Μαρία Έλλην GR ΠΑ.Δ.Α. - Βιβλιοθήκη Πανεπιστημιούπολης 2 AAGR2 INST LIBRARY 19990419 642.6 DAH 000016327 000016327 BK 23 1 INST LIBRARY 19990419 642.6 DAH 000016330 000016330 BK 0 2 |
spellingShingle | Dahmer Sondra Kahl Kurt W. Η τέχνη του σερβιρίσματος Έλλην Σερβιτόροι Σερβίρισμα |
title | Η τέχνη του σερβιρίσματος |
title_auth | Η τέχνη του σερβιρίσματος |
title_full | Η τέχνη του σερβιρίσματος Sondra J. Dahmer, Kurt W. Kahl επιμέλεια Αλέξανδρος Παρασκευάς μετάφραση Μαρία Ταλαντοπούλου |
title_fullStr | Η τέχνη του σερβιρίσματος Sondra J. Dahmer, Kurt W. Kahl επιμέλεια Αλέξανδρος Παρασκευάς μετάφραση Μαρία Ταλαντοπούλου |
title_full_unstemmed | Η τέχνη του σερβιρίσματος Sondra J. Dahmer, Kurt W. Kahl επιμέλεια Αλέξανδρος Παρασκευάς μετάφραση Μαρία Ταλαντοπούλου |
title_short | Η τέχνη του σερβιρίσματος |
topic | Σερβιτόροι Σερβίρισμα |
topic_facet | Σερβιτόροι Σερβίρισμα |