Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων
Κύριοι συγγραφείς: | Τζιά Κωνσταντίνα, Τσιαπούρης Αλέξανδρος |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Παπασωτηρίου
|
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Food hygiene, microbiology, and HACCP
ανά: Forsythe S. J., κ.ά.
Έκδοση: (1998) -
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων
ανά: Γεωργάκης Σπ. Α.
Έκδοση: (1986) -
Food processing industry quality system guidelines
Έκδοση: (1998) -
Εφαρμοσμένη στατιστική στην τεχνολογία τροφίμων
ανά: Πετρίδης Δημήτρης
Έκδοση: (1997) -
Food science
ανά: Potter Norman N., κ.ά.
Έκδοση: (1998)