Τζιά Κωνσταντίνα & Τσιαπούρης Αλέξανδρος. (1996). Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων. Παπασωτηρίου.
Chicago Style (17th ed.) CitationΤζιά Κωνσταντίνα and Τσιαπούρης Αλέξανδρος. Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων. Παπασωτηρίου, 1996.
MLA (8th ed.) CitationΤζιά Κωνσταντίνα and Τσιαπούρης Αλέξανδρος. Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων. Παπασωτηρίου, 1996.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.