Accounting in the hotel and catering industry
Κύριοι συγγραφείς: | Harris Peter J., Hazzard Peter A. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English |
Έκδοση: |
Stanley Thornes
|
Έκδοση: | 4th ed. |
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Επαγγελματική κουζίνα γενικές αρχές μαγειρικής
ανά: Αρβανίτης Κώστας, κ.ά.
Έκδοση: (2004) -
Hotel management Διοίκηση ξενοδοχείων
ανά: Λαλούμης Δημήτριος Αθ
Έκδοση: (2002) -
Management accounting for hospitality and tourism
ανά: Kotas Richard
Έκδοση: (1999) -
Ξενοδοχειακή λογιστική
ανά: Λεκαράκου-Νιζάμη Κατερίνα
Έκδοση: (2011) -
Ξενοδοχειακή λογιστική
ανά: Λεκαράκου-Νιζάμη Κατερίνα
Έκδοση: (2020)