Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατορίου
Main Author: | Reich Allen Z. |
---|---|
Other Authors: | Γκολέτη Αλεξάνδρα, Παρασκευάς Αλέξανδρος |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Έλλην
|
Similar Items
-
Marketing εστιατορίου για ποιους λόγους φεύγουν οι πελάτες και δεν ξανάρχονται... και τι μπορείτε να κάνετε γι' αυτό
by: Πρωτοπαπαδάκης Ιωάννης
Published: (2005) -
Διοίκηση και τεχνική εστιατορίου
by: Κουκοπούλου-Κουκούλη Ειρήνη
Published: (1986) -
Οργάνωση - τεχνική εστιατορικών μονάδων οργάνωση - τεχνικές λειτουργίας και διαχείρισης εστιατορικών μονάδων
by: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Published: (1999) -
Διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων
by: Τζωρακολευθεράκης Ζαχαρίας Γ.
Published: (1999) -
Restaurants that work Case studies of the best in the industry
by: Dorf Martin E.
Published: (1992)