Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατορίου
Κύριος συγγραφέας: | Reich Allen Z. |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Γκολέτη Αλεξάνδρα, Παρασκευάς Αλέξανδρος |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Έλλην
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Marketing εστιατορίου για ποιους λόγους φεύγουν οι πελάτες και δεν ξανάρχονται... και τι μπορείτε να κάνετε γι' αυτό
ανά: Πρωτοπαπαδάκης Ιωάννης
Έκδοση: (2005) -
Διοίκηση και τεχνική εστιατορίου
ανά: Κουκοπούλου-Κουκούλη Ειρήνη
Έκδοση: (1986) -
Οργάνωση - τεχνική εστιατορικών μονάδων οργάνωση - τεχνικές λειτουργίας και διαχείρισης εστιατορικών μονάδων
ανά: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Έκδοση: (1999) -
Διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων
ανά: Τζωρακολευθεράκης Ζαχαρίας Γ.
Έκδοση: (1999) -
Restaurants that work Case studies of the best in the industry
ανά: Dorf Martin E.
Έκδοση: (1992)