Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων
Κύριος συγγραφέας: | Γεωργάκης Σπ. Α. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
University Studio Press
|
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Εφαρμοσμένη στατιστική στην τεχνολογία τροφίμων
ανά: Πετρίδης Δημήτρης
Έκδοση: (1997) -
Food hygiene, microbiology, and HACCP
ανά: Forsythe S. J., κ.ά.
Έκδοση: (1998) -
Ταχείες μέθοδοι ανάλυσης στον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων, ή, ποιοτι- κός έλεγχος και τρόφιμα Πρακτικά
Έκδοση: (1991) -
Food science
ανά: Potter Norman N., κ.ά.
Έκδοση: (1998) -
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων
ανά: Τζιά Κωνσταντίνα, κ.ά.
Έκδοση: (1996)