Ταχείες μέθοδοι ανάλυσης στον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων, ή, ποιοτι- κός έλεγχος και τρόφιμα Πρακτικά
Συλλογικό Έργο: | Εβδομάδα ποιοτικού ελέγχου τροφίμων (1991:Αθήνα), ΤΕΙ Αθήνας.Τμ.Οινολογίας & Τεχν.Ποτών, ΤΕΙ Αθήνας.Τμ.Τεχνολογίας Τροφίμων |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
ΤΕΙ Αθήνας
|
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων
ανά: Γεωργάκης Σπ. Α.
Έκδοση: (1986) -
Τρόφιμα Παρουσίαση απλουστευμένη
ανά: Γαλανός Δημήτριος Σ.
Έκδοση: (1978) -
Εφαρμοσμένη στατιστική στην τεχνολογία τροφίμων
ανά: Πετρίδης Δημήτρης
Έκδοση: (1997) -
Food hygiene, microbiology, and HACCP
ανά: Forsythe S. J., κ.ά.
Έκδοση: (1998) -
Food science
ανά: Potter Norman N., κ.ά.
Έκδοση: (1998)