Skip to content
VuFind
    • English
    • Ελληνικά
Advanced
  • Organizational behaviour in ho...
  • Cite this
  • Email this
  • Print
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
  • Permanent link
Organizational behaviour in hotels and restaurants An international perspective

Organizational behaviour in hotels and restaurants An international perspective

Bibliographic Details
Main Author: Guerrier Yvonne
Format: Book
Language:English
Published: Wiley, J.
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Similar Items

  • Food and beverage management διοίκηση και έλεγχος - τιμολόγηση στον επισιτιστικό τομέα των ξενοδοχείων
    by: Μάρας Αθανάσιος Γ.
    Published: (2005)
  • Έλεγχος - τιμολόγηση στις επισιτιστικές τουριστικές επιχειρήσεις Food & Beverage management
    by: Μάρας Αθανάσιος Γ.
    Published: (2002)
  • Δομή & λειτουργία της ξενοδοχειακής και επισιτιστικής βιομηχανίας
    Published: (2000)
  • Hotel management Διοίκηση ξενοδοχείων
    by: Λαλούμης Δημήτριος Αθ
    Published: (2002)
  • Οργάνωση & λειτουργία ξενοδοχείου
    by: Καραγιάννης Στέφανος Ν.
    Published: (1997)

Search Options
  • Search History
  • Advanced Search
Find More
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
Need Help?
  • Search Tips