Organizational behaviour in hotels and restaurants An international perspective
Κύριος συγγραφέας: | Guerrier Yvonne |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English |
Έκδοση: |
Wiley, J.
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Food and beverage management διοίκηση και έλεγχος - τιμολόγηση στον επισιτιστικό τομέα των ξενοδοχείων
ανά: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Έκδοση: (2005) -
Έλεγχος - τιμολόγηση στις επισιτιστικές τουριστικές επιχειρήσεις Food & Beverage management
ανά: Μάρας Αθανάσιος Γ.
Έκδοση: (2002) -
Δομή & λειτουργία της ξενοδοχειακής και επισιτιστικής βιομηχανίας
Έκδοση: (2000) -
Hotel management Διοίκηση ξενοδοχείων
ανά: Λαλούμης Δημήτριος Αθ
Έκδοση: (2002) -
Οργάνωση & λειτουργία ξενοδοχείου
ανά: Καραγιάννης Στέφανος Ν.
Έκδοση: (1997)