Μετάβαση στο περιεχόμενο
VuFind
Αγγλικά
Ελληνικά
Γλώσσα
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Αναζήτηση
Σύνθετη
Τρόφιμα
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με email
Εκτύπωση
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μόνιμος σύνδεσμος
Τρόφιμα Παρουσίαση απλουστευμένη
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας:
Γαλανός Δημήτριος Σ.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Παπαζήσης
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων
ανά: Γεωργάκης Σπ. Α.
Έκδοση: (1986)
Food hygiene, microbiology, and HACCP
ανά: Forsythe S. J., κ.ά.
Έκδοση: (1998)
Ταχείες μέθοδοι ανάλυσης στον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων, ή, ποιοτι- κός έλεγχος και τρόφιμα Πρακτικά
Έκδοση: (1991)
Food science
ανά: Potter Norman N., κ.ά.
Έκδοση: (1998)
Εφαρμοσμένη στατιστική στην τεχνολογία τροφίμων
ανά: Πετρίδης Δημήτρης
Έκδοση: (1997)