Στοιχεία μηχανών ΙΙ : μετάδοση κίνησης : οδοντωτοί τροχοί-ιμάντες-αλυσίδες - Στεργίου, Κωνσταντίνος Ι.; Στεργίου, Ιωάννης, Κ. (Σύγχρονη Εκδοτική, 2002)
Επίσημα διανεμόμενο διδακτικό βιβλίο στο Ε.Μ.Π., Δημοκρίτειο Θράκης, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, και στα ΤΕΙ Πειραιά, Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Χαλκίδας, Σερρών, Κοζάνης, Λάρισας και Καβάλας