Application of Taguchi’s Experimental Design Methodology for Product Optimization in Food Engineering Mixtures
Κύριοι συγγραφείς: | Φωτής, Σ., Μπεσσέρης, Γ., Αλαφοδήμος, Κωνσταντίνος |
---|---|
Μορφή: | Άρθρο |
Γλώσσα: | English |
Έκδοση: |
2008
|
Διαθέσιμο Online: | http://cris.lib2.uniwa.gr/jspui/handle/123456789/484 |
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Experimental food science
ανά: Penfield Marjorie P., κ.ά.
Έκδοση: (1990) -
Information management for design optimization in the preliminary stage of an excavation project: The taguchi approach
ανά: Τέλης, Ε. Σ., κ.ά.
Έκδοση: (2007) -
Taguchi implementation for safety factor optimization in engineering structures. World transactions on engineering and technology education
ανά: Τέλης, Ε. Σ., κ.ά.
Έκδοση: (2013) -
Taguchi optimization of steel tension during the blueprints of a bracing project
ανά: Τέλης, Ε. Σ., κ.ά.
Έκδοση: (2008) -
Experimental and quasi-experimental designs for research
ανά: Campbell Donald Thomas 1916-, κ.ά.
Έκδοση: (1963)