Integrating Hazard Analysis of Critical Control Points (HACCP) and Process Mapping, for better Quality Dairy Products
Κύριοι συγγραφείς: | Βενιανάκη, Αναστασία, Σκιττίδης, Φιλήμων, Κωσταγιόλας, Πέτρος, Βόκας, Γεώργιος |
---|---|
Μορφή: | Paper |
Γλώσσα: | English |
Έκδοση: |
2006
|
Διαθέσιμο Online: | http://cris.lib2.uniwa.gr/jspui/handle/123456789/294 |
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Bioactive components in milk and dairy products /
Έκδοση: (2009) -
Integrating productivity and quality management
ανά: Edosomwan Johnson Aimie 1953-
Έκδοση: (1995) -
Reliability analysis of maintenance systems in a multinational dairy-products company
ανά: Σαλδάρης, Γ. Β., κ.ά.
Έκδοση: (2009) -
HACCP : η ποιοτική προσέγγιση ανάλυσης κινδύνου : με εφαρμοσμένα παραδείγματα /
ανά: Ευμορφόπουλος, Ευάγγελος Ν., 1946-
Έκδοση: (2020) -
Better communication for better care : mastering physician-administrator collaboration /
ανά: Cohn, Kenneth H.
Έκδοση: (2005)