Drying constant: literature data compilation for foodstuffs

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριοι συγγραφείς: Κροκίδα, Μ. Κ., Φουντουκίδης, Ευάγγελος, Μαρουλής, Ζ. Β.
Μορφή: Άρθρο
Γλώσσα:English
Έκδοση: Elsevier 2004
Διαθέσιμο Online:http://cris.lib2.uniwa.gr/jspui/handle/123456789/113
_version_ 1780538347542806528
author Κροκίδα, Μ. Κ.
Φουντουκίδης, Ευάγγελος
Μαρουλής, Ζ. Β.
author_facet Κροκίδα, Μ. Κ.
Φουντουκίδης, Ευάγγελος
Μαρουλής, Ζ. Β.
author_sort Κροκίδα, Μ. Κ.
collection Current Research Information System
format Άρθρο
id cris-123456789-113
institution University of West Attica Campus II
language English
publishDate 2004
publisher Elsevier
record_format dspacecris
spelling cris-123456789-1132018-12-13T13:24:50Z Drying constant: literature data compilation for foodstuffs Κροκίδα, Μ. Κ. Φουντουκίδης, Ευάγγελος Μαρουλής, Ζ. Β. 2004 Άρθρο http://cris.lib2.uniwa.gr/jspui/handle/123456789/113 0260-8774 en Journal of Food Engineering ; Vol. 61 σελ. 321-330 Elsevier
spellingShingle Κροκίδα, Μ. Κ.
Φουντουκίδης, Ευάγγελος
Μαρουλής, Ζ. Β.
Drying constant: literature data compilation for foodstuffs
title Drying constant: literature data compilation for foodstuffs
title_full Drying constant: literature data compilation for foodstuffs
title_fullStr Drying constant: literature data compilation for foodstuffs
title_full_unstemmed Drying constant: literature data compilation for foodstuffs
title_short Drying constant: literature data compilation for foodstuffs
title_sort drying constant: literature data compilation for foodstuffs
url http://cris.lib2.uniwa.gr/jspui/handle/123456789/113