Chemische Zusammensetzung der menschlichen Nahrungs- und Genussmittel : nach vorhandenen Analysen mit Angaben der Quellen zusammengestellt /

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: König, J. (Joseph), 1843-1930 (Συγγραφέας)
Άλλοι συγγραφείς: Bömer, Aloys, 1868-1944 (Επιμελητής)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
German
Έκδοση: Berlin : Julius Springer, 1903.
Έκδοση:4., verb. Aufl. /
Σειρά:Chemie der menschlichen Nahrungs- und Genussmittel ; 1
Θέματα:
Περιγραφή
Φυσική περιγραφή:xviii, 1535 σ. : εικ., πίν. ; 25 εκ.
Βιβλιογραφία:Περιέχει βιβλιογραφίες.
Ευρετήριο: σ. [1519]-1535.