Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί /

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Καλογρίδου - Βασιλειάδου, Δέσποινα, 1945- (Συγγραφέας)
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Συνεργάτης)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: Θεσσαλονίκη : University Studio Press, 1999.
Έκδοση:1η έκδ.
Θέματα:
Περιγραφή
Φυσική περιγραφή:220 σ. ; 24 εκ.
Βιβλιογραφία:Βιβλιογραφία: σ. 213-214.
ISBN:9601208089