Καλογρίδου - Βασιλειάδου, Δ. (1999). Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων: γενικοί - ειδικοί (1η έκδ.). University Studio Press.
Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)Καλογρίδου - Βασιλειάδου, Δέσποινα. Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων: γενικοί - ειδικοί. 1η έκδ. Θεσσαλονίκη: University Studio Press, 1999.
Παραπομπή σε μορφή MLA (8th εκδ.)Καλογρίδου - Βασιλειάδου, Δέσποινα. Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων: γενικοί - ειδικοί. 1η έκδ. University Studio Press, 1999.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.